PRIOPĆENJE POLICIJE

Detalji nesreće kod Udbine: Uslijed sudara došlo do zapaljenja, smrtno stradala jedna muška osoba

Putnica iz istog vozila je ozlijeđena, te je kolima HMP prevezena u Opću bolnicu Zadar radi pružanja liječničke pomoći
Policija, ilustracija
 Niksa Stipanicev/Cropix

Danas prije podne nedaleko od Udbine u prometnoj nesreći je poginula jedna osoba. PU zadarska popodne je objavila detalje nesreće.

- Prema sadašnjim saznanjima, sumnja se da se prometna nesreća dogodila kada je 25-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Volkswagen Passat bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, iz smjera Gračaca u smjeru Udbine, te iz za sada neutvrđenog razloga, automobilom prešao na suprotnu prometnu traku, kojom se u tom trenutku kretao osobni automobil Citroen zagrebačkih registarskih oznaka.

Uslijed sudara došlo je do zapaljenja vozila Citroen i u njemu je smrtno stradala jedna muška osoba dok je putnica iz istog vozila ozlijeđena, te je kolima HMP prevezena u Opću bolnicu Zadar radi pružanja liječničke pomoći.

25-godišnji vozač i 24-godišnja putnica iz vozila Volkswagen su kolima HMP prevezeni su u Opću bolnicu Gospić radi pružanja daljnje liječničke pomoći.

Radi obavljanja očevida na mjestu događaja, u vremenu od 12.30 do 16.45 sati, promet tim dijelom ceste privremeno je bio zatvoren te se odvijao obilaznim pravcima.

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću naložilo je provođenje obdukcije, a policijski službenici provode daljnje izvide u svezi utvrđivanja identiteta smrtno stradale osobe i svih okolnosti nastanka prometne nesreće - stoji u priopćenju PU zadarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:40