POKUŠAJ UBOJSTVA

Detalji krvavog obračuna u Zagrebu: ‘Pogledajte ovo i bit će vam sve jasno. Mutna posla...‘

Liječnička pomoć ozlijeđenom je pružena u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen

Mjesto zločina u Krčkoj ulici

 Jutarnji

Zagrebačka policija intenzivno traga za odbjeglim počiniteljem koji je u subotu oko 19.30 sati tijekom prepirke izbo nožem 37-godišnjeg muškarca u objektu u Krčkoj ulici na zagrebačkom Vrbiku. S teškim ozljedama u vidu nekoliko ubodnih rana ozlijeđeni je prevezen u Kliniku za traumatologiju gdje je nakon ukazane liječničke pomoć i hospitaliziran, a policijski očevid u kući u vlasništvu inženjera D.T., umirovljenog bivšeg djelatnika INA-e, potrajao je do kasno u noć. A policija je i danas čuvala objekt.

image

Mjesto zločina u Krčkoj ulici

Jutarnji

Susjedi zločin nisu vidjeli niti su čuli neko komešanje, a da se nešto dogodilo doznali su tek kasno navečer kad im je policija, na njihov upit, rekla da se dogodio strašan zločin.

- Susjed, vlasnik kuće, već duže vrijeme iznajmljuje te prostore pa zna biti unutra i do sedam podstanara na tri etaže. Bude tu studenata i radnika. Pa pogledajte kako to izgleda! Jasno vam je onda i kakvi ljudi borave unutra. I očito vrlo povoljno. Gazda nam se žalio da mu podstanari pobjegnu bez plaćanja, da naprave nered, potrgaju sve. Zadrže se mjesec, dva tri, a poneki ostanu duže. Govorili smo mu da se te nekretnine riješi, ali ne želi. Očito, ima neke svoje razloge pa renta da mrtva imovina ne propada uzalud. Inače, tu nije dolazila policija prije pa smo tim više iznenađeni s ovim obračunom - kaže za Jutarnji list jedan od prvih susjeda.

image

Mjesto zločina u Krčkoj ulici

Jutarnji

Druga stanarka Krčke kaže da je jednog od podstanara vidjela u dvorištu tijekom policijskog očevida dok je bila ograđena cijela ulica.

- S njim se inače pozdravljam, ali ne znam kako se zove. Razgovarao je s policajcem ali djelovao je opušteno i nasmijano. U toj kući sam vidjela da živi i jedna žena. Šokirani smo smećem koji okružuje taj objekt. Sve to tu izgleda kao neka mutna posla. Samo da počinitelja pronađu što prije - zaključuje susjeda. Iz policije kažu da je u tijeku intenzivno kriminalističko istraživanje, a da je ozlijeđeni muškarac zadobio teške ozljede.

image

Mjesto zločina u Krčkoj ulici

Jutarnji
image

Mjesto zločina u Krčkoj ulici

Jutarnji
image

Mjesto zločina u Krčkoj ulici

Jutarnji
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 09:39