NOVI PRIJESTUP

DARUVARAC OPET ZAVRŠIO U PRITVORU! Darko Kovačević prijetio je mlađem muškarcu pa nasrnuo na njega, došlo je do fizičkog okršaja!

Darko Kovačević "Daruvarac"
 Jure Miškovic / Hanza Media

Darko Kovačević zvani Daruvarac završio je jučer opet u policiji jer se u kafiću Yachting navodno potukao s 24-godišnjim mladićem.

Kako su nam sinoć potvrdili iz zadarske policije, Kovačević je na terasi popularnog zadarskog kafića Yachting na Boriku iz još nepoznatog razloga nasrnuo na 24-godišnjeg mladića i prijetio mu.

Daruvarac i mladić su se prvo posvađali, a zatim i potukli. Mladić nakon incidenta nije odmah zvao policiju nego je nešto kasnije sam došao u postaju gdje je policajcima ispričao što se dogodilo. Policija je obavila konzultacije sa zadarskim Državnim odvjetništvom nakon čega je Kovačević priveden na daljnje kriminalističko obrađivanje. U pritvoru će prenoćiti te će ujutro biti odveden pritvorskom nadzorniku.

Inače, Županijski sud u Splitu uskoro bi trebao odlučiti hoće li potvrditi presudu Općinskog suda u Zadru koji je Kovačevića početkom siječnja ove godine osudio na pet godina bezuvjetnog zatvora zbog teškog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke prošlog ljeta u kafiću Chill out na Meladi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 09:18