NIJE MU PRVI PUT

Invalid u kolicima uhićen zbog 120.000 kuna vrijedne droge

 MUP

Drogu vrijednu više od 120.000 kuna policajci su pronašli u pretresu stana u Zagrebu, a za sada su za dilanje osumnjičeni Domagoj S., 40-godišnji muškarac u invalidskim kolicima, i njegova 41-godišnja prijateljica.

U pretresu podstanarskog stana u Novom Zagrebu koji je par koristio policajci su pronašli 835 tableta ecstasyja, 13 grama hašiša, 690 grama amfetamina, 42 grama MDMA, 83 doze LSD-a i 10 grama marihuane.

Droga je bila prepakirana u manje paketiće i pripremljena za daljnju prodaju. Istražitelji pokušavaju otkriti porijeklo droge i dobavljača “veletrgovca”.

Osumnjičeni Domagoj S. cijeli je život u invalidskim kolicima, a ovo mu nije prvi put da ga se povezuje s drogom. Naime, prije deset godina je zajedno s još nekoliko osoba bio uhićen u lokalu Savski kutić zbog posjedovanja velike količine tableta ecstasyja, više stotina grama amfetamina, marihuane i hašiša. Tada je osuđen na četiri i pol godine zatvora, a na tu se presudu i žalio. U žalbi stoji da je fizički teško hendikepirana osoba koja je trajno vezana uz invalidska kolica i da zbog toga fizički nije bio u mogućnosti predati drogu policiji, ali i da mu je droga koju su tada pronašli bila potrebna zbog njegova zdravstvenog stanja

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 01:11