BRUTALAN NAPAD

Četvorica huligana letvama izmlatila taksista i slomila mu nogu

Zagreb, 221010.TAXI stajalista za vrijeme strajka taksista.Na slici: TAXI stajaliste na Glavnom kolodvoru.Foto: Dragan Matic / Cropix
 Dragan Matić / CROPIX

ZAGREB - Taksi stajalište na zagrebačkoj Dankovečkoj ulici u Dubravi bilo je poprištem fizičkog napada nepoznate četvorice huligana koji su letvama ispoljili sav svoj bijes nad 35-godišnjim taksistom Radio taxija.

Kako doznajemo u ponedjeljak oko 21,20 sati taksist D.P., kao i svaki puta do sada, čekao je klijente na stajalištu. Sjedio je u vozilu dok je odjednom, iz mraka, naišla skupina mlađih muškaraca od kojih su dvojica bila 'naoružana' drvenim letvama.

Izašao je iz vozila da vidi što se zapravo događa, pritom ni ne slutivši što će uslijediti.

Bez priče su ga krenuli mlatili drvenim letvama i pritom mu, osim niza hematoma, nanijeli i teške ozljede.

Tučnjava koja je, najvjerojatnije, posljedica nekog ranijeg sukoba ili nesuglasica, okončana je bijegom četvorice napadača, a pretučeni taksist prevezen je kolima Hitne pomoći u KB Dubrava gdje mu je utvrđen prijelom noge.

Istražitelji su, pak, s mjesta događaja izuzeli sve tragove koje su napadači eventualno ostavili, a je li divljački ispad neka vrsta upozorenja ili, pak, izraz nezadovoljstva, policija intenzivno utvrđuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 05:39