SUDAR U MOLVAMA

Četvero mladih stradalo u teškoj nesreći, među njima i dijete (3); Uhićen pijani vozač

Težina ozljeda djece i ostalih još se utvrđuje, izvijestila je policija

Ilustrativna fotografija

 Damir Krajač/Cropix

Trogodišnje dijete te još tri punoljetne osobe - dvije stare 23 i jedna stara 21 godinu - ozlijeđeni su u prometnoj nesreći koju je jučer navečer u Molvama skrivio pijani 35-godišnjak s 1,75 promila alkohola u krvi. Vozač je, kako je izvijestila policija, skrivio nesreću pokušavši nepropisno zaobići vozilo u kojemu se nalazili ozlijeđeni, a odmah nakon nesreće policija ga je uhitila. Težina ozljeda djeteta i ostalih tek se utvrđuje.

"Jučer, 24. lipnja, oko 21.30 sati, u Molvama 35-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,75 promila. Zbog nepropisnog mimoilaženja sudario se s osobnim automobilom koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 23-godišnji vozač. U prometnoj nesreći ozlijeđen je 23-godišnji vozač te putnici starosti 21, 23 godine i trogodišnje dijete. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je uhićen. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje", izvijestila je policijska uprava koprivničko-križevačka na svojim web stranicama.

Iz iste policijske uprave su izvijestili kako se istoga dana u mjestu Škrinjari dogodila još jedna prometna nesreća u kojoj je pak ozlijeđen 12-godišnji dječak. Naime, on se kao putnik vozio u automobilu zadarskih registracija kojega je vozio 44-godišnjak. Vozeći prevelikom brzinom, njihov automobil se zabio u zadnji kraj automobila kojega je vozio 55-godišnjak s područja Križevaca. Težina ozljeda još uvijek se utvrđuje.

"Jučer, 24. lipnja, oko 10.50 sati, u mjestu Škrinjari 44-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom zadarske registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je udario u stražnju stranu osobnog automobila križevačke registarske oznake, 55-godišnji vozač. U prometnoj nesreći ozlijeđen je 12-godišnji putnik iz osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje", izvijestila je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 03:47