ALKOHOLNO DIVLJANJE

Čakovec: Pijanac policajcima pokazivao penis, a u marici obavio i malu nuždu

Zagreb, 220309.Stalni klijent opljackao automat klub u Ilici.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar/CROPIX

ČAKOVEC – U seriji incidenata koje je u noći sa subote na nedjelju u Čakovcu proizveo jedan poprilično pijani muškarac lako je ozlijeđen jedan policajac.

Sve je počelo u Ulici Jakova Gotovca oko ponoći u noći sa subote na nedjelju. Policijska je patrola tamo zamijetila biciklista koji je biciklom vrludao sredinom ceste. Policijski su ga službenici zaustaviti i tada su počeli problemi.

Muškarac star 35 godina kojeg su zaustavili odbio im je dati na uvid identifikacijske dokumente te ih je počeo vrijeđati i omalovažavati te pljuvati u njihovom smjeru. Policijski su ga službenici upozorili da se smiri ili će ga privesti u policijsku stanicu no on je nastavio s vrijeđanjem i pljuvanjem pa su policajci uporabili sredstva prisile kako bi ga smirili i priveli u policijsku stanicu na liječenje.

No, pijani se muškarac nije dao smesti. Kad su policajci krenuli na njega počeo ih je divljački udarati rukama i nogama, a kad su ga napokon uspjeli smjestiti u maricu promijenio je taktiku. Policijskim je službenicima pokazivao spolni organ, a u marici je obavio i malu nuždu.

Izbezumljeni policijski službenici odveli su ga na Odjel psihijatrije Županijske bolnice Čakovec gdje su liječnici utvrdili da muškarac ima poremećaj ponašanja uzrokovan alkoholom. Muškarac je zatim smješten u prostorije Policijske uprave međimurske na triježnjenje. Dan kasnije je pušten da se brani sa slobode, a protiv njega će biti podnesena kaznena i nekoliko prekršajnih prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 03:49