POHOTNIK

Bludnika udarila nogom u međunožje i onda pobjegla

Tri maloljetnice prisilio je da se skinu te ih je pokušao ljubiti po licu i tijelu na audiciji

ZAGREB - Fotograf i vlasnik agencije Show biznis club, Zoran Lovrenović (46), osuđen je na godinu i osam mjeseci zatvora zbog bludničenja nad trima maloljetnim djevojkama koje je namamio nudeći im posao fotomodela. Djelovao je prilično nezainteresirano dok je slušao nepravomoćnu odluku u sudnici Županijskoga suda gdje je doveden iz pritvora s lisicama na rukama.

Deset mjeseci u pritvoru

Lovrenović je bio vlasnik licence i za izbor Queen od the go go dance,promovirao je svoju agrenciju tvrdeći da organizira ozbiljne castinge za hostese i fotomodele, iako je sve skupa djelovalo prilično šarlatanski.

U protvoru u Remetincu je već deset mjeseci, od svibnja 2009. kada je u Odranskoj ulici u zagrebačkom Cvjetnom naselju u svoju agenciju pozvao tri djevojke, sestre u dobi od 17 i 15 godina te još jednu 15-godišnjakinju. Za sve tri imao je isti modus operandi. Kada su jedna po jedna ušle, zaključao je vrata te zatražio da se skinu do gola i prošetaju kako bi ocijenio njihov hod.

Energičan odogovor

Iako isprva nisu pristale na skidanje, uspio ih je nagovoriti, ali kada ih je pohotni Lovrenović pokušao ljubiti po tijelu i licu, djevojke su se usprotivile i odgurnule ga, obukle se i tražile da ih pusti van.

Najsnažije se obračunala treća djevojka koja ga je nogom udarila u međunožje dok ju je držao prikovanu uza zid. Sve tri djevojke Lovrenović je pustio van kada je vidio da neće uspjeti u svome naumu.

Sutkinja Sanja Mazalin osudila ga je za kaznena djela bludnih radnji na jedinstvenu kaznu zatvora od godine i osam mjeseci te mu produljila pritvor do pravomoćnosti presude.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 22:43