TRAGEDIJA NA CESTI

Blizu graničnog prijelaza policija pronašla tijelo motociklista koji se iz Slovenije zaputio u Opatiju

Vozač je izgubio nadzor nad motociklom marke BMW i pao u provaliju ispod razine kolnika, a od siline udarca je pao s motora.

Policija/Ilustracija

 Niksa Stipaničev/Cropix/

Policija je pronašla tijelo nestalog 34-godišnjeg slovenskog državljanina koji se u petak uputio motociklom iz Slovenije prema Opatiji, ali nije stigao na odredište.

O nestanku osobe PU primorsko-goranska bila je obaviještena putem međunarodne policijske suradnje, a odmah je počela i potraga za nestalim muškarcem.

U koordinaciji sa PP Opatija i JVP Opatija, organizirana je pretraga terena od granice prema unutrašnjosti. Kada je tim za potragu u subotu stigao do državne ceste D8 u blizini graničnog prijelaza Rupa, uočili su motocikl i tijelo muške osobe u provaliji.

Uvidom u osobne dokumente unesrećenog utvrđeno je da je riječ o nestalom 34-godišnjem slovenskom državljaninu.

Očevidom su kasnije ustanovljene okolnosti ove nesreće, a prema izvještaju policije, prometna nesreća se dogodila u petak oko 7.30 sati. Vozač je izgubio nadzor nad motociklom marke BMW i pao u provaliju ispod razine kolnika, a od siline udarca je pao s motora.

Zbog zadobivenih ozljeda preminuo je na licu mjesta. Nakon završetka očevida, tijelo poginulog 34-godišnjaka prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Rijeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:18