SMRT POD 8 TONA

Bjelovar: Na raskrižju se provlačio između prikolica tegljača i poginuo

Bjelovar, 180810.U teskoj prometnoj nesreci u Slavonskoj ulici u Bjelovaru, neoprezni vozac kamiona presao je kamionskom prikolicom preko neopreznog pjesaka.Na slici: mjesto nesrece.Foto: Goran Matejak / BJELOVARSKI LIST / CROPIX
 Goran Matejak / BJELOVARSKI LIST

BJELOVAR - U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 9 sati na Slavonskoj cesti u Bjelovaru, teške tjelesne ozljede zadobio je stariji muškarac. Nesreća se dogodila kada se vozač D.V. izlazeći iz kruga tvrtke pokušao tegljačem uključiti u promet na glavnu cestu.

Dok je on provjeravao može li to sigurno učiniti, stariji muškarac se pokušao provući između prikolica tegljača. Vozač je krenuo, a preko muškarca je prešla stražnja prikolica teška oko osam tona. Kako doznajemo od očevidaca, slika je bila stravična.

- Čuo sam strašan vrisak, a kada sam se okrenuo, vidio sam pregaženog muškarca. Prizor je bio užasan, a još su ga dodatno pogoršale krvave kosti koje su poispadale iz PVC vrećice po cesti. Koliko mi je poznato, muškarac ih je netom prije kupio u obližnjoj mesnici - kazao je svjedok strašnog događaja. Nesretnik je žurno prevezen u bjelovarsku Opću bolnicu. Slavonska cesta bila je zatvorena za promet gotovo dva sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 06:35