NIŽU SE REAKCIJE

Bivša natjecateljica Masterchefa bila je žrtva nasilja u vezi, objavila eksplozivan video: ‘Kad te ubije, onda vrijediš!‘

Maja se osvrnula na komentare koji su se pojavili na društvenim mrežama nakon što je Klara Buntić u javnost izašla sa svojom pričom

Maja Jalšovec

 /Screenshot/ Tiktok

Maja Jalšovec, natjecateljica MasterChefa u prošlogodišnjoj sezoni, stala je u obranu Klare Buntić i javno progovorila o nasilju koje je doživjela u jednoj svojoj vezi, piše Slobodna Dalmacija.

Na TikTok profilu na kojem je prati preko 100 tisuća ljudi i na kojem je dosad uglavnom dijelila gastro tematiku, Maja se odlučila osvrnuti na komentare koji su se pojavili na društvenim mrežama nakon što je Klara Buntić izašla sa svojom pričom o nasilnom suprugu i zatražila zaštitu.

"Kad vidim sve ove komentare na ovaj slučajeve zlostavljanih žena, shvaćam da jedino vrijediš ako te netko ubije. Onda si vrijedan žaljenja. U ostalim slučajevima - ne baš. U ostalim slučajevima se gleda kolika su ti usta, imaš li umjetne trepavice, koliko dugo si to trpjela... Zašto si trpjela, mogla si otići... Sve si ti trebala, a nije trebao muškarac ne mlatit te.

Ali kad te ubije, onda vrijediš", rekla je Maja u videu pa zatim objavila još jedan u kojem je otkrila da je i sama bila žrtva nasilja u vezi.

"Podržavaš nasilje ako postoji ‘ali‘. Ako mislite da nasilje počinje tako da se vozite u autu i netko ti zvekne šaku u glavu, onda ste glupi. Nasilje počinje toliko maliciozno, toliko suptilno, to godinama traje. Osoba vas toliko psihički ponižava i maltretira da vi više ne znate tko ste ni što ste i mislite da ne vrijedite apsolutno ništa.

Toliko vas je sram da jednostavno ne možete nikome reći, a kamoli izaći iz te veze", poručila je.

"Znam jer sam je prošla", otkrila je.

Video je privukao veliku pozornost na TikToku. Pogledajte.

Poslije je objavila još jedan video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 20:16