GORE NE MOŽE

BEZDUŠNI ZLOTVORI Maskirani banditi vezali i opljačkali teškog bolesnika koji je godinama na aparatu za kisik

Maskirani su razbojnici u 22 sata provalili u kuću teškoga srčanog i plućnog bolesnika te mu oteli životnu ušteđevinu
 Podravski list

Dvojica maskiranih razbojnika u petak oko 22 sata u Đurđevcu u Ulici Matije Gupca provalila su u kuću teško bolesnog 63-godišnjaka te mu ukrali svu ušteđevinu. Kako je danas priopćila policija, riječ je o nekoliko desetaka tisuća kuna.

Nesretna je žrtva zbog zdravstvenih problema s plućima stalno priključena na aparat za kisik od kojeg se ne može odvojiti, no razbojnici nisu imali nimalo milosti te su mu odmah vezali ruke kako ih ne bi omeo u njihovu naumu. Neslužbeno smo doznali da su razbojnici napravili pravu premetačinu po kući te su na kraju pronašli ušteđevinu koju je 63-godišnjak čuvao u svojoj sobi, a ukrali su mu i novčanik s dokumentima i mobitel te razbili fiksni telefon kako ne bi odmah zvao policiju.

- Kad su razbojnici otišli, nekako je uspio odvezati si ruke i zatražio je pomoć susjede koja živi preko puta. Ona je odmah pozvala policajce i hitnu pomoć - kaže jedan od susjeda teško bolesnog muškarca.

Razbojnici su, dodaje susjed, sigurno bili dobro upoznati s njegovim zdravstvenim stanjem. Teško bolesni 63-godišnjak živi sam i nikad se nije ženio, a već pet godina, otkrivaju susjedi, zbog zdravstvenih problema nije izašao iz kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:32