NOĆNA DRAMA

Automobilom kod Velike Gorice pokušao pregaziti policajca, došlo je i do pucnjave!

Kriminalističko istraživanje je u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti nemilog događaja

Ilustracija: policija

 R Ronald Gorsic/Cropix

Na makadamskoj cesti u Novom Čiču na velikogoričkom području, noćas pola sata nakon ponoći dogodio se pokušaj teškog ubojstva policijskog službenika, a tijekom postupanja došlo je i do pucanja iz vatrenog oružja.

Iz PU zagrebačke kažu da su policijski službenici Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice svjetlosnim signalima pokušali zaustaviti osobni automobil marke Audi zagrebačkih registracijskih oznaka.

- U trenutku kada je policijski službenik izašao iz službenog vozila, nepoznati vozač je spomenutim vozilom naglo krenuo prema njemu. Policijski službenik je uspio izbjeći nalet vozila skočivši u stranu, nakon čega je drugi policijski službenik ispalio nekoliko hitaca u smjeru pneumatika kako bi zaustavio vozilo koje se udaljavalo. Kako u tome nije uspio, vozilo se udaljilo s mjesta događaja - kažu iz zagrebačke policije čiji su se djelatnici odmah digli na noge te su u vrlo kratkom vremenu uspjeli locirati Audi s probušenom gumom.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti nemilog događaja i ušlo u trag počinitelju te u konačnici otkrio pravi razlog njegova bijega tijekom kojeg je pokušao pregaziti policajca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 16:41