ONLINE VJENČANJE

Upoznali se preko Facebooka pa se vjenčali preko video poziva: ‘Još samo da se vide i uživo‘

Ayse i Darrin u početku su se samo dopisivali, no vrlo brzo su shvatili da između njih postoji neka snažnija veza

Darrin i Ayse upoznala je Darrinova majka, nakon što je s Ayse počela razgovarati u grupi na Facebooku

 Profimedia

Britanka iz Lancastera u pandemiji se našla pomalo usamljena i željna razgovora. Učlanila se u jednu grupu na Facebooku, a slučajno interakcija s gospođom iz grupe urodila je njezinim vjenčanjem.

Ayse Reeves (26) u grupi je počela razgovaradi s Kendom Martin (56) s druge strane Atlantika, a ona joj je kazala kako bi njezin sin Darrin (24) bio oduševljen kad bi stupio u kontakt s nekim tko živi u Ujedinjenom Kraljevstvu. I bila je u pravu.

Amerikanka je vrlo brzo svog sina spojila s Britankom željnom ljubavi, a nakon nešto više od godine dana mladi par se vjenčao.

Ayse i Darrin u početku su se samo dopisivali, no vrlo brzo su shvatili da između njih postoji neka snažnija veza, pa su bez obzira na vremensku razliku počeli sve češće i češće razgovarati, uključujući i video pozive.

Nije prošlo puno vremena, zajednički pogledanih filmova i odigranih online video igrica da shvate kako žele život provesti zajedno.

No u vrijeme vjenčanja u SAD-u je još uvijek vrijedila zabrana svih nenužnih putovanja, pa je par odlučio svoju vezu okruniti onako kako su je i započeli - online.

Zaposlenik suda u saveznoj državi Utah zakonski je putem video poziva, pred svjedocima, vjenčao mladi par, kojem sad jedino preostaje upoznati se - uživo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 20:28