KAKAV GLAS!

Umirovljenica došla na pozornicu Supertalenta, kada je pustila glas svi su ostali - paf!

Svojim se glasom na pozornici Supertalenta istaknula i 11-godišnja Tia Mikić
Umirovljenica Mira Pišćetek
 Nova Tv

Kako glasom tako i stasom i karizmom 16-godišnji Jakov Jozinović osvojio je žiri showa Supertalent otpjevavši pjesmu "Bohemian Rhapsody" grupe Queen koju je posvetio svojoj majci i, naravno, izborio jednoglasan prolaz za dalje.

"Jakove! Ja ovo nisam očekivala uopće! Ne samo da ti lijepo pjevaš, nego na kakav način ti pjevaš! Koju ti tehniku imaš i još na kraju si nas emotivno uništio. I samo da nadodam, ti bi bio prava tinejdžerska zvijezda jer mi trebamo nekog za kim će djevojčice

vrištati", poručila je Maja Šuput, a s njom se složila i Martina Tomčić dodavši: "Mene sve fascinira vezano uz tebe, međutim možda bih zbilja najveći naglasak stavila na tvoju osobnost i karizmatičnost jer glas, da i nije tako dobar kakav jest, to se uvijek nekako doista da doraditi, ali ovo što nosiš sa sobom; odgoj, izgled, frizuru, a i općenito kako si došetao na ovu pozornicu, to se ne može naučiti".

Svojim se glasom na pozornici Supertalenta istaknula 11-godišnja Tia Mikić koja je show pratila odmalena, a njezina emotivna izvedba pjesme "Reflection" iz filma Mulan posebno se dojmila Davora Bilmana koji je Tijin talent usporedio s petrolejskom lampom.

image
Tia Mikić ima 11 godina
Nova Tv

"Imaš određenu količinu goriva i možeš to podesiti da traje puno godina ili da jako svijetli i brzo prođe. Ja ti želim da jako svijetliš i da što duže traješ", kazao je Bilman.

Pjevački talent na pozornicu Supertalenta došla je pokazati i umirovljena 75-godišnjakinja Mira Pišćetek koja je nastupom u showu došla ispuniti svoj neostvareni san iz mladosti. Njezin nastup i izvedbu pjesme "Život moj" koju je Mira posvetila majci koja je preminula, gromoglasnim pljeskom su podržali i žiri i publika. Inspiracija i motivacija koju je izlaskom na binu pružila svima koji smatraju da je njihovo vrijeme možda prošlo, žiri je nagradio s tri prolazna glasa.

image
Umirovljenica Mira Pišćetek
Nova Tv

"Prvo ću vam dati kompliment da fantastično izgledate, a onda ću vam dati i drugi kompliment - fantastično pjevate", Miri je poručila Martina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 22:55