SVE JE SNIMLJENO

Šokiranom mladiću u vožnji kroz otvoreni prozor uletio ozlijeđeni orao zmijar

33-godišnjak je na Filipinima snimao video za pratitelje, kad ga je šokirao neočekivani autostoper

Mladić s Filipina četiri je dana njegovao ozlijeđenog orla

 Profimedia

Renante Balbuena, 33-godišnji zaposlenik hotela u Sjevernoj Karolini (SAD) otišao je na odmor na Filipine. Ondje je htio zahuktati svoju nesuđenu karijeru Youtubera, kad mu je priliku za "viralnost" omogućio neočekivani autostoper.

Mladić je vozio automobil u mjestu Tanay u provinciji Rizal na Filipinima, pri čemu je snimao video svojom GoPro kamerom. Dok je govorio o svojoj želji da stekne više pretplatitelja na kanal, u automobil mu je kroz otvoren prozor uletjela ozlijeđena ptica.

Renante je šokiran prvo nastavio voziti, no ubrzo je zaustavio automobil, izašao iz njega i fotografirao pticu. Prema krvi na suvozačevom sjedalu shvatio je da je životinja ozlijeđena, a ozljedu je locirao na lijevom krilu s obzirom na to da je na njemu nedostajalo perje.

Mladić je brzo sve poslao svom rođaku veterinaru, koji mu je kazao kako će sanirati ozljedu i pomoći ptici da se oporavi. Uspjeli su ustvrditi kako se radi o grabežljivcu srednjeg rasta, orlu zmijaru.

Nakon četiri dana njegovanja, ptica je počela normalno jesti, a Renante ju je odlučio vratiti u divljinu.

Renante je inače Filipinac, koji je otišao u SAD nakon smrti oca i mlađe sestre 2019. godine. U SAD-u radi sedam dana tjedno, kako bi što više novca poslao natrag u svoju domovinu, u koju se planira vratiti.

Nada se kako će mu susret s orlom zmijarom zabilježen na videu pomoći u izgradnji njegove karijere Youtubera, kako bi se što prije vratio kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:41