ZAMALO TRAGEDIJA

Potresna snimka: Htio spriječiti prijatelja da vozi pijan, uhvatio se za automobil...

Incident se dogodio prije nesreće u kojoj su sudjelovali vozač Opel Corse Dejan D. i pješak Koviljko D., koji je teško ozlijeđen
Bizarni incident
 ATV/Screenshot

Banjalučka ATV objavila je snimku bizarnog i uznemirujućeg događaja koji se dogodio u srijedu prije nesreće u kojoj su sudjelovali vozač Opel Corse Dejan D. i pješak Koviljko D., koji je tom prilikom teško ozlijeđen, prenosi banjalučka ATV.

Nesreća se dogodila na križanju magistralne ceste Banjaluka - Klašnice oko 1 sat iza ponoći.

Iz Tužiteljstva BiH naveli su da se vozač udaljio s mjesta nesreće, no ubrzo su ga policajci pronašli i uhitili. Alkotestiranjem mu je utvrđeno 1,58 promila alkohola u krvi.

Prometnoj nesreći prethodio je sukob između vozača i pješaka. Kako se neslužbeno doznaje, Dejan D. i Koviljko Đ. su se družili u jednom kafiću uz alkohol i u jednom trenutku su se posvađali jer Koviljko nije dao Dejanu da vozi, a sukob se nastavio na cesti.

Navodno je ozlijeđeni Koviljko Đ. kroz prozor auta gurao vozača koji ga je u jednom trenutku uhvatio za ruku i naglo krenuo autom, vukao ga nekoliko metara. Pješak je pao na cestu, a vozač je pobjegao. Objavljena je i snimka incidenta, a ozlijeđeni pješak bio je u društvu ženske osobe, koja je također pokušavala zaustaviti vozača, no ona nije stradala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:23