‘SUUUDE MI!‘

Pogledajte video sa svadbe: Škoro pjevao sinu HDZ-ovog zastupnika i Kolindi poljubio ruku

Prema bivšoj predsjednici Škoro je bio vrlo ljubazan - veliku suparnicu s izbora počastio je rukoljubom
 Čitatelj Jutarnjeg

Nakon što nam je u subotu ujutro potvrdio da je zatražio ispisnicu iz Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro istog se dana navečer vratio svom starom zanatu - u sesvetskom hotelu Phoenix na svadbi sina saborskog zastupnika HDZ-a Ante Deura zapjevao je nekoliko svojih starih hitova.

Kako smo jučer izvijestili, Škoro svoj nastup, naravno, nije naplatio jer je bio Deurov gost, a Jutarnji je došao u posjed snimke sa svadbe na kojoj se vidi kako u zagrljaju s Deurom pjeva 'Sude mi'.

Nakon nekog vremena pridružuje im se i mladoženja, a ostatak gostiju zagrljeni ih prate pjesmom.

Na svadbi u Sesvetama bila je i bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, kojoj je Ante Deur na Pantovčaku bio savjetnik za branitelje. Prema bivšoj predsjednici države Škoro je na Deurovoj svadbi bio vrlo ljubazan - veliku suparnicu s predsjedničkih izbora počastio je i rukoljubom.

- Prije nekoliko mjeseci nešto smo se okladili pa mi je Škoro obećao da će doći na svadbu moga sina i otpjevati nekoliko pjesama. Miro je sinoć na svadbu došao sa suprugom i otpjevao nam tih nekoliko pjesama - rekao nam je Deur koji je u subotu, kako kaže, oženio već drugog sina.

image
Miroslav Škoro i Ante Deur
Čitatelj

- Sinoć smo slavili ženidbu mog sina Mateja i njegove Matee, a lani sam oženio prvog sina - kaže Deur, koji ima čak osmero djece - šest sinova i dvije kćeri.

image
Miroslav Škoro u društvu Kolinde Grabar-Kitarović na svadbi sina Ante Deura
Čitatelj

- Supruga i ja bili smo gosti, pa sam prijateljski i zapjevao nekoliko pjesama. Još nisam bio ni na jednom slavlju da me ljudi nisu pozvali da otpjevam neku svoju pjesmu. - poručio je Škoro. Na pitanje znači li to da se pomirio s bivšom predsjednicom koja mu je svojedobno u kampanji pokazala srednji prst Škoro je odgovorio protupitanjem: "Jel vi to tražite od mene da komentiram činjenicu da sam pristojno odgojen kršćanin?"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:31