DODJELA NAGRADA

Pogledajte sve spektakularne nastupe domaćih glazbenika: Severina, Kondža, Cvek i Eni, Grašo...

Posebno emotivan bio je glazbeni broj izveden u čast pokojnog Massima Savića

Završna pjesma Nek‘ živi ljubav - Jasna Zlokić, Alen Đuras, Zorica Kondža, Filip Rudan, Vlado Kalember

 Goran Mehkek/Cropix

Zlatni Studio, već standardno, ostaje upamćen i po sjajnim nastupima naših glazbenika koji se potom godinama emitiraju na You Tube i društvenim mrežama. Da će tako biti i ove godine pokazalo se u subotu odmah na početku showa kada je na velikoj pozornici što ju je scenografski osmislio majstor svog zanata Dragutin Broz stupio orkestar predvođen glazbenim producentom Antom Gelom, a koji je moćno odsvirao među ostalim i ‘Apokalipso‘ Darka Rundeka, u instrumentalnom izdanju, ali uz pratnju plesača čiju je koreografiju osmislila Paula Tonković. Podsjetimo, ovaj veliki Rundekov hit nastao je točno prije četvrt stoljeća, u vrijeme kada je izašao i prvi broj Jutarnjeg lista.

Osim ove numere svojim nastupima ove godine ionako sjajnu atmosferu dodatno su svojim performansima podigli Severina sa svojim novom pjesmom ‘Vjerujem u Boga‘, svojevrsnom odom svim jakim i neustrašivim ženama.

Publiku i gledatelje također su zagrijali i Lovro Juraga te Tara Thaller svojim glazbenim brojem.

Eni Jurišić i Matija Cvek otpjevali su najveći hit 2022. godine, ‘Trebaš li me‘, koji je ujedno dobio i Zlatni Studio u kategoriji najbolje pjesme.

Grupa Pavel te Marinko, Sanja i Zec otpjevali su na pozornici Zlatnog Studija hit ‘Dani koji sjaje‘.

Petar Grašo također je oduševio publiku svojim hitovima, a maestralno je riješio problem s mikrofonom koji mu se na početku pjesme nije htio upaliti).

Večer su dodatno začinili i ‘trio fantastičnih‘ - Zorica Kondža, Filip Rudan i Alen Đuras.

Posebno emotivan bio je glazbeni broj izveden u čast pokojnog Massima Savića, te zajednička izvedba pjesme ‘Srebrnih krila‘ ‘Nek živi ljubav‘ što su je predvođeni Vladom Kalemberom otpjevali svi prezenteri, dobitnici i nominirani.

image

Zlatni Studio

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:40