TULUM NA JAHTI

Michael Jordan malo je pretjerao: Policajci ‘posjetili‘ košarkašku legendu zbog glasne glazbe?

Kako nam javljaju čitatelji, Jordana su u večernjim satima ‘posjetili‘ policajci
Policija 'posjetila' Jordana zbog glasne glazbe
 Snimio čitatelj

Njegovo veličanstvo Gospodin Zrak, košarkaški bog, najveći od najvećih..., u povijesti košarke, Michael Jordan, koji se već nekoliko dana nalazi u Hrvatskoj, trenutačno je u Hvaru.

Tamo je, nakon Splita, Šibenika i šibenskog arhipelaga doplovio s 95-metarskom jahtom O Pari, čiji tjedni najam košta milijun eura.

Nakon, što je jučer uživao u delicijama hvarskog restorana Gariful, danas je Jordan, gotovo čitav dan, odnosno više od pet sati svog poslijepodneva proveo u najpoznatijem hrvatskom beach baru, hvarskoj Hula - Huli.

image
Tekila Cincoro
Čitatelj

Na Hula - Hulu Jordan je na oduševljenje svih prisutnih gostiju, došao u pratnji svoje svite, u kojoj su se isticali zaštitari, koji su budnim okom pazili da proslavljenom košarkašu nitko ne remeti odmor i mir.

Sjedio je Jordan sa svojim društvom, uživao u glazbi, hrani i piću, a kako doznajemo posebno je imao riječi hvale za ljubazno osoblje Hula - Hule, koje se "razletilo" kako bi ugodilo zasigurno najpoznatijem gostu, koji je ikada hodao tim poznatim beach barom.

image
Michael Jordan
Čitatelj

Kako doznajemo na meniju je bilo nekoliko vrsti tjestenina, uživao je u plodovima mora i vinu.

Osim toga Jordan je pio i svoju omiljenu Cincoro Tequilu, čiji je i vlasnik.

Naime, Michael Jordan je 2016. godine s još četiri NBA igrača pokrenuo brand Cincoro Tequile. Ime tequile je dobiveno od dviju španjolskih riječi cinco, što znači pet i oro, što znači zlato, pa bi u slobodnom prijevodu ime Jordanove tequile bilo "Petorica zlatnih".

image
Michael Jordan
Čitatelj

Kako nam javljaju čitatelji, Jordana su u večernjim satima 'posjetili' policajci. Na teren su navodno izašli zbog glasne glazbe koja je treštala s jahte.

Kontaktirali smo Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku kako bismo dobili detalje ovog incidenta, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Nakon Hvara, Jordan bi sa svojom suprugom Yvette Prieto i svojim društvom 95 - metarskom jahtom trebao otploviti u Dubrovnik, odakle će zrakoplovom napustiti Hrvatsku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:39