FILM J. SEDLARA

Kevin Spacey isprobavao i snimao Tuđmana na Glavnom kolodvoru, imao je i osmijeh na licu

Neke od scena snimali su na željezničkim peronima, gdje je, što zbog filmske ekipe, što zbog znatiželjnika, nastala gužva

Glumac Kevin Spacey

 Damjan Tadic/Cropix

Oskarima ovjenačni glumac Kevin Spacey snimao je danas na zagrebačkom Glavnom kolodvoru kadrove za redatelja Jakova Sedlara. Naime, kao što smo već pisali Sedlar je naumio snimiti film o prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu, zbog čega je i ugostio 62-godišnjeg Spaceyja.

Neke od scena snimali su na željezničkim peronima, gdje je, što zbog filmske ekipe, što zbog znatiželjnika, nastala gužva. Spacey je bio odjeven u sivi kaput s crnom kragnom, a djelovao je izuzetno dobro raspoložen. Na nizu fotografija vidi se kako se okružen ekipom smije, no hoće li definitivno prihvatiti Sedlarov projekt, nije još poznato.

image

Kevin Spacey

Damjan Tadic/Cropix
image

Kevin Spacey

Damjan Tadic/Cropix

Na najvažnijoj filmskoj internetskoj bazi podataka imdb-u još se ne navodi da će snimati film o Franji Tuđmanu. I sam Sedlar kazao je kako je glumac stigao u Zagreb na pregovore, a doputovao je prošli četvrtak u pratnji svog menadžera Evana Lowensteina.

image

Kevin Spacey danas je snimao s redateljem Jakovom Sedlarom

Damjan Tadic/Cropix

Odsjeo je u zagrebačkom hotelu Esplanade, u klubu Mint dočekao Novu godinu, vidio zagrebački HNK i razgledao centar grada.

image

Kevin Spacey

Damjan Tadic/Cropix
image

Kevin Spacey snima sa redateljem Jakovom Sedlarom

Damjan Tadic/Cropix

Čini se da uživa u posjetu, ali hoće li i u novom projektu, treba pričekati jer se još uvijek nosi s posljedicama skandala zbog optužbi za napastovanje i seksualno uznemiravanja mlađih muškaraca, pa i maloljetnika radi čega je na sudu. Zbog toga već četiri godine vrlo malo radi. Snimio je tek film "L' uomo che disegno Dio" u režiji Franca Nera, a niskobudžetni '"Peter Five Eight" te film "Gore" u kojem tumači Gore Vidala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 06:32