MISTIČNO I ZAVODLJIVO

Ivana Kindl objavila singl ‘Bond‘: ‘U demo verziji postoji već pet godina, čekali smo trenutak inspiracije‘

Za pjesmu ‘Bond‘ predstavljen je i video, snimljen u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica
Ivana Kindl

Ivana Kindl objavila je tajanstven, mističan i zavodljiv singl 'Bond', koji nas vodi u atmosferu poput one u soundtracku za James Bond filmove.

- 'Bond' u demo verziji postoji već pet godina, borili smo se s refrenom u početku pa je vrijeme i strpljenje pokazalo svoje dok se nije dogodila inspiracija. Pjesma nas je od početka podsjećala na pjesme iz filmova Jamesa Bonda, zato je i ostao naziv. Tekstopisca Denisa Špičića također je asocirala na to, stoga je i napisao sjajan i slikovit tekst koji je zaokružio cijelu priču - kaže Ivana Kindl, uz koju je autor glazbe i Alen Križaj, također zaslužan za aranžman i produkciju.

Za pjesmu 'Bond' predstavljen je i video, snimljen u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, čiji kadrovi savršeno dočaravaju njenu zavodljivu atmosferu. Navedenim je spotom Ivana ujedno i ostvarila prvu suradnju s producentskim duom koji čine Benjamin Strike i Luka Vidović:

- Htjeli smo dočarati tu pomalo tamnu, retro estetiku pjesme. Ivana je osoba s kojom je vrlo lako raditi, 'down to earth' zvijezda. Što se tiče atmosfere u spotu, ona je glamurozna i ima taj bondovski štih, tako da smo jako zadovoljni kako vizual prati i samu pjesmu. S nama je ponovno radila i makeup artistica Hana Tušek, koja je pretvorila sve naše i Ivanine snove u stvarnost. U videospotu Ivana nosi haljine našeg poznatog dizajnera Ivice Skoke - opisali su Benjamin Strike i Luka Vidović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:45