POCKET PALMA

Donosimo novi singl retro dvojca koji je već na prvo slušanje osovojio domaću publiku!

‘Glazba pocket palme za mene je sinonim za ljeto pa mislim da smo kroz ovaj video prenijeli tu generalnu emociju koja izbija‘
pocket palma
 Benjamin Strike

Stigla je nova glazbena poslastica koju ćete sigurno obožavati i slušati na repeatu - "ima nema nas" sanjiva je pjesma koja u isto vrijeme govori i o prekidu i promišljanju vlastita postojanja i svega oko nas. Tematika je poprilično mračna, ali odlično sjeda na sladunjavi pop instrumental, a kao i sve dosadašnje pjesme, budi osjećaj nostalgije za nečim nedostižnim ili nečim što smo izgubili.

- Od samih demo snimki, pjesma nas je asocirala na plavetnilo, pa smo tako odlučili snimiti spot na otoku Krku. Udružili smo snage s Benjaminom Strikeom, kojemu je ovo ujedno i prvi spot koji je režirao i snimao. Suradnju ćemo zasigurno nastaviti i dalje jer smo jako zadovoljni njegovim radom - kažu Anja Papa i Luka Vidović iz glazbenog dvojca koji je već prvim singlovima osvojio domaću publiku.

A Benjamin Strike otkrio nam je svoju viziju iza ove vizualne poslastice: "Veliki dio ovoga spota nastao je spontano jer tako to ide s pocket palmom. Imao sam generalnu ideju o tome kako želim da spot izgleda, no finalni produkt ispao je puno drugačije, ali i puno bolje nego što sam zamislio.

Glazba pocket palme za mene je sinonim za ljeto pa mislim da smo kroz ovaj video prenijeli tu generalnu emociju koja izbija, ne samo iz ove pjesme, već iz benda općenito. Uzbuđen sam jer je ovo moj prvi izlet u snimanje videomaterijala, sretan sam što je spot tako lijepo ispao pa sam se nakon ovog angažmana odlučio malo više pozabaviti proučavanjem i snimanjem videouradaka - rekao je Benjamin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:02