OTKAČENA EKIPA

Znate li što rade psi kad vlasnici odu iz prostorije? Sudeći po ovo troje, svašta

Ovo je dokaz da, dok nas nema, uopće ne provode vrijeme spavajući...
 YouTube Funny Dog Bailey

Mnogi vlasnici se pitaju što rade njihovi ljubimci kad ostanu sami u nekoj prostoriji i zaključe da oni vjerojatno spavaju. E pa, spremni smo razbiti taj mit - to nije točno. Barem kad se radi o ova tri psa, koji vrijeme koje sami provode u dnevnom boravku odluče iskoristiti na najbolji mogući način.

Pritom su, mora se priznati, malo čudni. Zašto jedan od njih laje na jastuk? Zašto drugi samo šeće naokolo, pogledavajući i kameru i jastuk i ovu dvojicu? U kratkoj snimci ni na časak ne vidimo ono što svi vlasnici očekuju - da pas legne na pod ili kauč i zaspe. Svakako, troje ih je, pa zabavljaju jedni druge, no nakon ove snimke se svaki skrbnik nekog ljubimca može upitati nije li u zabludi kad je riječ o tome što mu voljeno biće radi dok ga nema doma.

Ovaj trojac na YouTubeu prati više pola milijuna ljudi, pa ne čudi da je ovaj video u svega nekoliko dana pregledan više od 40 tisuća puta. To je definitivno dobar razlog za ostaviti uključenu kameru dok su psi u sobi i skoknuti do dućana. Tko zna što ćemo na taj način saznati?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:17