ODLIČNA IDEJA

Žena promijenila stihove svjetskog hita i posvetila ga svom psu, internet oduševljen

Njezin ljubimac izgleda kao da razumije o čemu se radi u stihovima i posve podržava promjenu

Ilustracija

 Manu Padilla/Alamy/Alamy/Profimedia

Teško je reći koji je razlog za popularnost videa žene koja pjeva psu. Je li stvar u tome da ona ima lijep glas? Stihovi koje je promijenila su slatki? Ona je simpatična? Pas izgleda kao da je razumije i drago mu je da pjeva o njemu? Ili, zapravo, sve to zajedno? S obzirom na to da je u kratkom roku pogledan više od 800 tisuća puta, vjerojatno je riječ o potonjem.

Pjevačica Leslie Mosier odlučila je promijeniti stihove ljubavne balate ‘Just The Way You Are‘ koju izvodi Bruno Mars. Stihove je posvetila svojem mopsu Douglasu, koji je veliki ljubitelj glazbe, a posebno one koju njegova vlasnica izvodi. Nježni stihovi posvećeni su njemu - jasno je da ih on ne razumije, ali mu je sasvim sigurno iz njenog držanja jasno da se radi o njemu i da je povezano s njenim nježnim osjećajima, što njega čini sretnim.

Gledatelji su oduševljeno komentirali kako ih je snimka raznježila, a oduševio ih je odnos ovog dvojca, baš kao i činjenica da je pas zaista jako sretan dok mu vlasnica pjevuši nježne riječi. S obzirom na to da psi prema ljudima nisu ni najmanje kritični, vjerojatno bi je jednako gledao i da zvuči užasno, ali ljudskim ušima je drago da ima lijep glas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:00