VIDEO

Žena povela psa sa sobom u kino na snimku koncerta slavne pjevačice: ‘Oduševljena je!‘

Ona je pas pomoćnik, pa je zato došla u kino, a na ušima je imala slušalice
 Ivana Grgic/Cropix

Mnogi obožavatelji Taylor Swift diljem svijeta prošlog su tjedna pohrlili u kina vidjeti snimku s njene aktualne turneje. Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, mnogi su bili oduševljeni spektaklom kojeg su gledali. No, to su ljudi, a zašto mi pišemo o Taylor Swift u rubrici VauMijau? Ona je vlasnica čak triju mačaka, pa povremeno znamo pisati o njoj u tom kontekstu, no ovog je puta tema našeg teksta zbog nečeg drugog. Odnosno, nekog drugog i ne, ne radi se o tome da je dovela doma još jednu mačku - ovog je puta junak jedna kujica.

Nju je, naime, njena vlasnica dovela na projekciju filma u kino sa sobom. Ona je pas pomoćnik, pa je zato došla u kino, a na ušima je imala slušalice, kako joj preglasna glazba ne bi oštetila sluh. Pošto je njena vlasnica Swiftie, napravila im je narukvice prijateljstva, koje su obje nosile na rukama, odnosno, u slučaju kujice, na prednjoj šapi.

- Taylor, Everest je filmu dala ocjenu 100 /10. Bila je apsolutno oduševljena, kao i ja - napisala je vlasnica, objavivši snimku na kojoj vidimo kako kujica začarano gleda u veliki ekran, prateći pokrete osobe koja se tamo nalazi.

@disneyhuskylife Yes- she’s a service swiftie to say the least! 🤣😅 Taylor, Everest gave the movie a 100/10! She absolutely LOVED it just as much as her momma did!🍿🎥 #tserastourfilm #taylorswift #tserastour2023 #fyp #erastourtaylorswift ♬ Enchanted (Taylor‘s Version) - Taylor Swift

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 09:04