NEZVANI GOST

Žena ostala u šoku nakon što je otkrila tko se skriva u njezinoj božićnoj jelki: ‘Prvo sam čula kihanje...‘

Paničarim i nemam pojma kako je ovaj stvor došao unutra. Ne znam što da radim, kaže na snimci

Oposum skriven na drvcu

 TIkTok screenshot

Da zateknemo kakvu životinjicu kako bulji u nas skrivena u našoj okićenoj jelci, vjerojatno bismo se oduševili. No, to smo samo mi, zato i radimo u rubrici koja prati životinje, ali mnogi ne bi tako reagirali. Njihovo promišljanje novonastale situacije bilo bi sličnije jednoj korisnici TikToka, koja se uspaničila nakon što je među granama otkrila oposuma. Koji nije imao nikakvu namjeru otići. Ne zna se tko je bio više prestrašen - žena ili oposum.

Da životinja nije kihnula, ova teksaška Tiktokerica imena Brett vjerojatno je ne bi ni primijetila, barem još neko vrijeme. Iako voli životinje (doma ima tri psa, zmiju, mačku i guštera), nije se oduševila novim posjetiteljem. Rekla je da ne razumije kako je malac ušao, jer su vrata njenog doma stalno zatvorena. Pokušala ga je navesti da izađe, ali on nije htio. Tada je uključila kameru.

- Paničarim i nemam pojma kako je ovaj maleni stvor došao unutra. Ne znam što da radim - rekla je u prvoj snimci, a onda je objavila još jednu.

Pojasnila je kako je najprije ignorirala kihanje, misleći da dolazi od nekog njenog čupavog ukućana. Stvari su postale čudne kad je shvatila da njeni psi i mačka nisu u istoj prostoriji, a ona i dalje čuje zvuk kihanja. Potom je počela potragu koja ju je odvela do drvca, odakle su je promatrala dva znatiželjna (i prestrašena) oka.

Navukla je rukavice i pokušala ga odvojiti od drvca, no on se svojim malenim ručicama držao i nije puštao. Nakon nekoliko minuta potezanja, pao je na pod sa hrpom ukrasa i potom pobjegao pod kauč. Brett je taj komad namještaja morala nekoliko puta pomicati prije nego je ulovila malenog stvora.

- Ljubitelj sam životinja i rado bih ga zadržala, ali grozno smrdi - pojasnila je svojim pratiteljima.

U trećem je videu dodala kako nije riječ o netom kupljenom drvcu, nego njenom, kojeg ima već nekoliko godina i koje raste u svojoj posudi, tijekom godine smješten u njenoj garaži. Oposum nije ‘došao‘ u kuću skriven u njegove grane, nego je nekako uspio ući i tamo se skrio, pojasnila je ona.

- Pustila sam ga vani, naravno, i to po noći, kada je sigurno doba dana da to napravim. Još uvijek mi je misterij kako je ušao, no jedino što mi pada na pamet jest da se ušuljao kroz pseća vratašca odmah iza mojih ljubimaca. Imam psa koji inače ubije oposume kad ih vidi, ali ovoga nije ni dotaknuo, jer je naučen da ne lovi ništa što se kreće u kući - pojasnila je Brett.

@brettbratt359

I don’t understand how this thing is in my house right now.

♬ original sound - Brett
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 00:08