MILO ZA DRAGO

Žena odvela psa na plažu i ponašala je kao on. Njegova reakcija je genijalna!

Kopala je pijesak, skakala na psa koji je u moru, pobjegla kad je bilo vrijeme da se ide kući....
Britnney kopa rupe na plaži
 TikTok

Naši su psi, složit ćemo se, naše velike životne ljubavi i radosti. No, istovremeno su to najveći gnjavatori koje boli briga za nas. Iako im sto puta kažemo da neke stvari ne bi trebalo raditi, oni se i dalje ponašaju jednako iritantno. Te neke ukorijenjene navike, tipične za njihovu vrstu, nemoguće je poništiti. Recimo, kad odemo na plažu oni će, redom: kopati, otresti se kraj nas, skakati nam po glavi dok plivamo kako bi nas spasili, pobjeći kad želimo ići doma...

Sita tog ponašanja TikTokerica Brittney snimila je urnebesno smiješani točan video. Odlučila je svojoj Nali vratiti milo za drago tako da se ponaša kao njena ljubimica. Naravno da je psa to posve zbunilo: zašto njena skrbnica kopa rupe na plaži? Zašto je tako divlje oduševljena što vidi druge ljude i trči prema njima? Zbog čega izvodi pravi mali igrokaz ispred auta u vrijeme kad treba krenuti doma? Zbog čega povlači ručnik kao manijak i zašto trese mokru kosu pokraj nje, iako vidi da Nali to smeta?

Korisnike TikToka njena je snimka oduševila, a mnogi su komentirali kako su zaista sve stvari koje je napravila točno one koji psi priušte svojim skrbnicima kad god odlaze na plažu.

@brittney.conner

@tiktok please don’t take this down again! I’m in a bikini!

♬ Let Me Know - Surfaces
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 04:53