SVAKA ČAST

VIDEO: Žena koja na sceni savršeno vodi pet tvrdoglavih jazavčara? I to je moguće!

Snimku je do sada pogledalo više od 3,5 milijuna ljudi, a u zadnje vrijeme je ponovno postala popularna
Ilustracija
 Mark Scheuern/Alamy/Profimedia

Premda je u Britain's Got Talent showu nastupila prošle godine, ovih dana je ponovno postala popularna. Diana Vedjaškina iz Sankt-Peterburga u toj je emisiji nastupila s veoma zanimljivim pratiteljima na sceni. Mnogi su očekivali kako će ona pjevati ili plesati, no djevojka je na scenu dovela ni više ni manje nego pet jazavčara.

Svi koji su za svoje malene životne prijatelje odabrali baš pse te pasmine znaju da je te tvrdoglavce teško nečemu naučiti, ako oni to ne žele. Vjerujemo kako je ovoga puta bila riječ o manje tvrdoglavim jazavčarima koji su prirodno zaljubljeni u neke stvari, a da je njihovom dobrom scenskom nastupu sigurno doprinijela i tona najfinijih psećih poslastica.

Samo to može objasniti čudo koje je ona izvela na sceni, a to se posebno odnosi na dio kada malci prelaze preko malenih metalnih zapreka.

- Ako može pet jazavčara naučiti da rade ove stvari, može naučiti i krokodila da pjeva" - napisao je jedan korisnik na YouTubeu, gdje je snimka pogledana više od 3.5 milijuna puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:18