VELIKA LJUBAV

VIDEO: Ovaj mačak uživa u životu! Odabrao je sebi novu igračku i genijalno se zabavlja

Snimka je pogledana gotovo dva milijuna puta, a mnogi su komentirali da se njihovi ljubimci jednako ponašaju
Ilustracija
 Amelia Martin/Panthermedia/Profimedia

Za sve vlasnike mačaka koji još uvijek nisu otkrili da je ekologija zakon te da su papirnate vrećice super, imamo video način da ih potaknemo da to otkriju. Svi znamo da mačke vole kutije, no otkrili smo da vole i vrećice. S obzirom na to koliko im se raduju i kako su sretne kad skaču i igraju se, jasno je kako treba zavijek raskrstiti s plastičnom inačicom. Što mačka može raditi s vrećicom od tog materijala? Baš ništa.

Mačak koji beskrajno uživa na ovoj snimci zove se Pudding i inače je zabavan, živahan i sklon nestašlucima. Ne čudi da ima vojsku obožavatelja, koja je ove njegove otkvačene trenutke pogledala skoro dva milijuna puta. Mnogi su komentirali kako ih je mačak nasmijao, a neki su rekli kako se i njihove mačke jednako ponašaju kad god je u blizini nešto od papira. U stanju su s tim se igrati cijeloga dana i pritom im nije nimalo važno što se radi o nečemu male vrijednosti i nevažnom. Njima je ta vrećica najuzbudljivija igračka na svijetu, najskuplja i najposebnija.

- Nevjerojatno nešto tako jednostavno Puddinga čini sretnim. Mislim da ljudi imaju nešto za naučiti od njega - napisala je jedna žena ispod snimke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:13