HIT

Video: Koza koja uživa u improviziranom toboganu oduševila milijune na društvenim mrežama

Mnogi su gledatelji napisali kako nikada prije nisu vidjeli kozu da se ovako zabavlja

Ilustracija

 Manuel Lorenzo/Panthermedia/Profimedia

Navikli smo da su razigrani naši psi i mačke, no i brojne druge životinje mogu biti jednako tako otkvačene i zabavne, posebno u prvim mjesecima života. Znamo da se krave vole igrati loptom, no koze smo do sada viđali samo kako otkvačeno skakuću po livadi. No, da mogu koristiti naše izume za svoju zabavu, to baš i nismo viđali.

Jedna malena koza radi upravo to - shvatila je da se može sklizati niz kosinu, koja je u svom središnjem dijelu mekana i ne grebe joj krzno. Dok prvi put možemo pomisliti da je to slučajno, kad se koza popne do vrha i ponovi to, jasno je kako je ovdje riječ o improvizaciji igre na toboganu i da maleno stvorenje uživa u svojoj igri. Njene prijateljice nisu zainteresirane da joj se pridruže, ali njoj to nimalo ne smeta, jer svoju igračku ima samo za sebe.

Snimka je pogledana gotovo pet milijuna puta. Mnogi su gledatelji napisali kako nikada prije nisu vidjeli kozu da se ovako zabavlja, dok se drugima svidjelo što ne koristi stepenice da bi se vratila na početnu točku, nego se vraća istim putem kojim se spustila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:10