ENGLESKI HUMOR

VIDEO: Kako točno izgleda kada djevojka nabavi psa i ludo ga zavoli? Baš kao u ovom sjajnom skeču

Na kraju se dečko ponada kako će se konačno riješiti kujice zbog koje dobiva daleko manje pažnje, no stvari ne ispadnu baš tako
Ilustracija
 -/Designpics/Profimedia

Svi se slažemo da je engleski humor sjajan, no ovoga se puta nisu morali pretjerano potruditi. Junaci kratkog videa kojeg je objavio BBC One su dečko, djevojka i jedan pas. Svi vlasnici pasa mogu se složiti da je ovo, zapravo, pomalo i točno. Ne govorimo li svi svojem psu koliko ga jako volimo, a partneru to kažemo nekako usput, s manje nježnosti u glasu? Upravo to radi djevojka koju vidimo u videu.

Priča se nastavlja, naravno. Nakon te ljubavne izjave, dečko se vraća doma i ispostavlja se da večera koju je planirao skuhati za sebe i djevojku više ne postoji. Skuhana je i pojedena - ali to su već obavile njegova voljena i malena Pixie, kako se zove njihova ljubimica.

U sljedećoj sceni dečko odlazi spavati na kauč jer su njegova djevojka i Pixie u krevetu, a on bi malenoj mogao smetati, a potom nju vidimo s koliko se nježnosti obraća psu, dok dečku samo kaže da odlazi i da ne zaboravi oprati posuđe.

Zato nas ni ne čudi kada na kraju on zaključi kako nije prehlađen, nego ima alergijsku reakciju na psa. Djevojka ga tužno pogleda, usne joj zadrhte.

- Onda je to to. Jako mi je žao - kaže ona, na što joj on odgovara da je i njemu žao, misleći da će se riješiti Pixie. No, ne završava baš tako.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:41