KOJA HRABROST

Što se dogodi kad aligator odluči prijeći cestu? Napadne ga banda ždralova!

Snimka je postala viralni hit, a mnogi su komentirali da ih impresionira hrabrost ptica koje su stale ispred predatora
Neobičan prizor
 YouTube

- Znate da živite na Floridi kad ždralovi naganjaju aligatora po cesti - komentira žena koja je snimila neobičan video. U njemu vidimo mladog aligatora koji je izašao iz svojeg jezera i naumio prijeći cestu. Što je htio raditi s druge strane ostat će vječna misterija, jer mu ekipa od tri velike ptice stala na put.

Sve tri su raširile krila, kako bi izgledale impresivnije, i jasno mu dala do znanja da s druge strane nema što raditi. On je sve to prilično brzo shvatio, pa se okrenuo i vratio nazad. Ne samo da se vratio, nego je s ceste munjevito skliznuo u jezero i nije mu palo na pamet da opet pokuša napraviti nešto slično.

Za pretpostaviti je kako se s druge strane nalazi nešto što je ždralovima važno - vjerojatno njihovi maleni, zbog kojih su se spremno postavili između njih i gmaza.

Snimka je postala viralni hit, a mnogi su komentirali kako ne bi voljeli susresti aligatora, ali i da su ždralovi nevjerojatno hrabri kad su stali ispred njega. Mnogi nagađaju kako je cestu prešao zbog gladi, ali i u bijegu od većih aligatora koji se u tom jezeru nalaze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:43