I MI ĆEMO TAKO

Sova kao Marilyn Monroe: Evo njenog odličnog "savjeta" kako izdržati ove vrele ljetne dane

Snimka je pogledana gotovo tri milijuna puta i izazvala je oduševljenje diljem svijeta
Sova
 Facebook

U ljetnim danima svi se s toplinom borimo kako znamo. Nismo mi jedini koji trpimo ove vrućine, jer ih osjećaju i mnoge životinje. Među njima su i sove, a ova nas je oduševila jer se istovremeno hladi, ali i pokazuje odličan stav. Premda joj se skrbnica smije, jer ptičje perje zaista izgleda smiješno, sova ne reagira. Bilo da se rashlađuje ili samo da joj odgovara povjetarac kojeg osjeća na nogama, nevažno je, ali činjenica jest da ona nema namjeru promijeniti položaj ili se maknuti samo zato što je nekome nešto smiješno. Zapravo, okrene glavu od vlasnice i ignorira je.

Snimku koja je nazvana Marilyn Monroe, zbog njene slavne fotografije s podignutom haljinom, pogledalo je gotovo tri milijuna ljudi. Mnogi su se složili kako ih ptičje perje zaista podsjeća na rubove haljine slavne glumice. Neki su u šali dodali kako je ptica vjerojatno njena reinkarnacija, a drugi su istaknuli kako je najvažnije da se ne gleda pod sovino perje, jer joj treba dozvoliti da svoje intimne dijelove zadrži privatnima.

Neki su komentirali kako se nadaju da nije riječ o obijesnom držanju sove kao kućnog ljubimca, nego spašavanju ptice koja se iz nekih razloga ne može vratiti u divljinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:11