VJEČNI HIT

Snimka koja nije za one slabog srca: Obitelj u vožnji otkrila ogromnog pauka u autu

Životinja je solidno velika i žene koje su putovale na svadbu bile u potpunom šoku

Ilustracija

 Dave Stamboulis/Alamy/Alamy/Profimedia/Dave Stamboulis/Alamy/Alamy/Profimedia

Kad je prije godinu i pol dana objavljena snimka pauka u automobilu jedne obitelji koja iz Sydneya, činilo se da će to biti samo još jedan od onih hitova koje za tri dana svi zaborave. No, pokazalo se da su svi koji su to mislili u krivu - u mnogim Facebook grupama ta se snimka i dalje gleda. Recimo, LAD Bible Australia ju je objavio prije nekoliko dana i od tad je pogledana nevjerojatnih 21 milijun puta.

Veliki pauk koji šeće autom kod mnogih je izazvao strah. Životinja je, naime, solidno velika. Užasnute žene, koje su se spremile za svadbu i putuju u grad, unatoč strahu kojeg je izazvalo kretanje pauka po autu, uspjele su se zaustaviti i izbaciti ga vani. Ono što je tužno je činjenica da se pauk, nakon što su ga izbacile uz automobila, nije micao, tako da je moguće da je jadna životinja platila glavom činjenicu da izgleda jezivo.

Mnogi komentatori istaknuli su kako su impresionirani činjenicom da je vozačica, unatoč panici, uspjela sigurno zaustaviti automobil, a drugi su napisali da zbog ovakvih stvari nikada neće posjetiti Australiju.

- Ja sam odrasli muškarac, imam 26 godina, ali bih vrištao jednako kao i ove cure i, da kojim slučajem vozim, odvezao bih nas preko litice u smrt - napisao je jedan komentator.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:18