15 milijuna pregleda

Pun pogodak: Djevojka odlučila udomiti mačiće, a evo kako je dospjela do velikog broja ljudi

Sjela je na kauč, pokraj nje su bili malci, a ona je zasvirala violinu
 Facebook

Neke životinje iznimno vole klasičnu glazbu - dokazano je kako ih ona smiruje i čini sretnima. Među njima su, primjerice, krave, za koje je utvrđeno kako najviše vole izvedbe nekih starih majstora na klasičnim glazbalima. No, među ljubiteljima te vrste muzike su i mačke. Barem neke.

Čak 13 milijuna puta pogledana je snimka djevojke koja svira violinu za dva malena mačića. Oni su kod nje na privremenom smještaju, jer traže svoj zauvijek dom. S nadom da bi im u tome mogla pomoći, djevojka ih je smjestila na kauč, sjela pokraj njih i zasvirala. Dok je jedan bio malo sramežljiviji, pa se držao podalje od nje, drugog je glazba, očito oduševila, pa je došao u krilo djevojci, malo mijauknuo, pa prihvatio maženje koje je od nje dobio.

S obzirom na broj pregleda, može se očekivati da se među tim milijunima pregleda našlo barem dvoje ljudi koje bi ove malce udomilo. Ili, možda, tko zna, jedna osoba, koja bi ih udomila zajedno. Ljubav prema klasičnoj glazbi nije uvjet, ali svakako bi - dobro došla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:03