ODLIČNA IDEJA

Poznati YouTuber snimio urnebesan video, u kojem "razgovara" sa svojim mačkom Zeusom

Tisuće ljudi je lajkalo i komentiralo njegovu snimku, oduševljeni ponašanjem njegovog ljubimca
Ilustracija
 Stefano Cavoretto/Alamy/Alamy/Profimedia

Bilo bi super kad bi mačke mogle govoriti, da? Ili ne baš? Njihovi skrbnici često razmišljaju kako bi im život izgledao da njihovi ljubimci počnu s njima razgovarati. Jedan od njih, YouTuber Kurt Tocci, otišao je korak dalje. Sa svojim mačkom Zeusom snimio je nekoliko situacija koje njih dvojica prožive tijekom svakog dana, samo je Zeusu "dao" pravo glasa. Nije to prvi put da s njim snima video - na Facebooku ga prati milijun ljudi, na YouTubeu 250 tisuća, koji obožavaju njegove i Zeusove dogodovštine. Samo na Facebooku ovaj je video lajkalo gotovo 80 tisuća ljudi.

Ova je snimka zaista posebna. Dijelom zato što se njegovo tumačenje Zeusovih misli čini prilično uvjerljivo, a zabavno je to što Zeus "govori" kao kakav stari engleski batler.

Mačak je, zapravo, nesnosan. Najprije zahtjeva maženje, pa onda ugrize Kurta jer mu se ne sviđa što ga mazi. Potom ga budi nedugo nakon što mu je napunio zdjelicu s hranom, prijeteći mu da će, ako je opet ne napuni, mijaukati cijelu noć. Zeus uz to odbija pozirati na tepihu, zauzima mu mjesto na omiljenoj stolici, a kad razbije čašu, "kaže" kako ju je vidio da skače na pod.

Uz to mačak skrije ključeve automobila, donese Kurtu dekapitiranog miša, glasno žvače usred noći, a zabavan je njihov "razgovor" oko kartonske kutije.

Sve u svemu, situacije su to koje su svakodnevne u životu skrbnika neke mačke, a Zeus je, mora se priznati, pravi bezobraznik. Premda, treba dodati, sladak je, pa mu se može oprostiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:13