OTKVAČENO STVORENJE

Pas koji ima neobičnu strast: Pogledajte kako samo uživa na igrački za - djecu!

Mnogi psi bi se izbezumili da su na komadu plastike koja se pomiće, ali ovaj malac ni najmanje

Pas i njegov vlasnik

 Facebook

Psi su, a to znaju svi koji su s tim bićima proveli barem pola sata, iznimno čudna bića. Stvorenja su to koja se, recimo, nimalo ne boje automobila, ali umiru od straha kad netko uključi fen. Njihovo ponašanje često je vrlo nelogično, aposlutno spontano i posljedica njihove uživljenosti u trenutak.

Sve to su neki od razloga zašto ih toliko volimo.

Posebno su nam dragi psi koji imaju otkvačene ljubavi. Recimo, momčić koji voli kad ga vlasnik podigne na konjiča za ljuljanje, igračku za djecu koja se pomiče kad u nju ubacimo kovanicu. Tko zna kako je došlo do toga da se njemu sviđa biti gore - je li sam od vlasnika tražio da ga podigne (a znamo kako psi znaju biti uporni) ili ga je ovaj u šali postavio, ne znamo, no činjenica je da pas uživa u tome.

Njegov repić šiba i pokazuje da je veoma sretan. Mnogi psi bi se izbezumili da su na komadu plastike koja se pomiće, ali ovaj malac ni najmanje. Ne samo da je zabavno, nego je vlasnik uz njega i sigurno se smije gledajući ga, tako da maleni sasvim sigurno dio zadovoljstva crpi i iz sreće koju donosi svojem čovjeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:55