NIJE ZABORAVIO

Nećete vjerovati kako ovaj pas reagira kad mu njegov skrbnik kaže riječ "kokain"

Reakcija je oduševila gotovo tri milijuna ljudi, koji su pogledali video na društvenim mrežama
Ilustracija
 Chuck Mason/Alamy/Alamy/Profimedia

Pravi hit na društvenim mrežama zadnjih dana je jedan bivši policijski pas. Odmara na kauču sa svojim vlasnikom, uživajući u danu. Bila bi to idilična snimka da njegov skrbnik nije odlučio pokazati s kim on točno živi i što to njegov pas, bivši policajac, zna. Zato mu počne, iz zezancije, nabrajati popis stvari koje mora kupiti u trgovini.

Zapravo, to je nabrajanje namirnica. Spominje mu i jaja i mlijeko i majonezu i tjesteninu, no pas ne reagira. Očito je da mu te riječi ništa ne znače. Ni na jednu od njih čak ni da strigne ušima, što bi značilo da mu je barem djelomično poznata, da ju je negdje čuo. Ništa. Te riječi su mu posve nepoznate.

No, na jednu riječ reagira. Itekako. Ne samo da podigne glavu, nego se napeto zagleda u vlasnika.

- Kokain. A ne, samo se šalim - kaže mu muškarac, na što se pas vrati svoje stanje mirovanja i nastavlja buljiti kroz prozor.

Video je na TikToku pogledalo gotovo tri milijuna ljudi, koji su redom bili oduševljeni psećom reakcijom. Moguće je kako je taj stari, umirovljeni pas očekivao da je to početak njegovog radnog dana. Očigledno je radio na mjestu otkrivatelja onih koji prenose droge, tako da je to staro znanje, premda ga više ne koristi, još uvijek ostalo tu negdje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:38