KAKAV PRIZOR!

Muškarac snimio kako svega nekoliko metara ispred njega izranjaju kitovi:‘ Fantastično i jezivo!‘

Neki od komentatora primijetili su zvuk na snimci, zbog kojeg je čovjek znao da morski divovi stižu

Ilustracija

 -/Ardea/Profimedia/-/Ardea/Profimedia

Kitovi su zadivljujuća bića, a mnogi ih smatraju prekrasnima. No, oni istovremeno mogu biti zastrašujući, posebno ako se pojave ispred vas u trenutku kad ih ne očekujete.

Na snimci koja kruži društvenim mrežama, no nije poznato na kojoj je lokaciji i kada snimljena, vidimo koliko šokantan može biti susret s morskim divovima ako ste na moru u nekom, sudeći po obliku, veoma laganom, malenom i krhkom prijevozu. Ne možete ništa napraviti nego ih promatrati kako se dižu u zrak ispred vas, a potom opet zaranjaju.

Neki od komentatora primijetili su zvuk na snimci, kojeg proizvode kitovi. Zbog tog je zvuka muškarac koji je ovo snimio znao da oni dolaze, pa je mogao uključiti kameru i zabilježiti prizor koji gledamo. Naravno, kitovi nisu imali nikakvu namjeru nauditi osobi, no sve je moglo završiti kobno po njega samo da je bila malo dalje u moru i da su životinje izronile točno ispod njega.

Koliko god prizor bio fascinantan, mnogi su napisali kako bi se toliko uplašili da se ne bi sjetili snimati kitove.

- Ovo je fantastično i jezivo u isto vrijeme. Zapravo, velika je čast moći vidjeti ovako nešto - napisala je jedna žena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:16