DIRA U SRCE

Muškarac je nakon smrti supruge bio u depresiji. Onda su mu djeca dovela psa...

Kamera postavljena u njegovom domu pokazala je koliko mu je novi prijatelj promijenio život
 Facebook

Svi oni koji su ostali bez supružnika koje su voljeli prolaze iznimno teško razdoblje nakon njihove smrti. Premda im članovi obitelji nastoje pomoći, malo je toga što mogu učiniti. Osim... Nabaviti ljubimca!

Jedan muškarac se nedavno našao se u toj situaciji. Supruga mu je preminula. Djeca su dala sve od sebe, ali na njihovu utjehu nije reagirao. Toliko su se uplašili za njega da su diljem kuće postavili kamere, kako bi u svakom trenutku mogli vidjeti kako je on i, ako bude potrebno, odmah reagirati.

No, odlučili su napraviti još nešto: udomili su psa iz skloništa i doveli ga doma, da živi s njihovim ocem. Inače nije dobra ideja nekome samo tako dovesti psa, jer su to živa bića s osjećajima, a ne komadi namještaja. No, muškarac nije odbio psa. U tom trenutku je bio posve ravnodušan i bilo mu je svejedno je li pas s njim ili ne.

U svega nekoliko dana, taj čupavac je posve promijenio njegov svijet. Kamera smještena u spavaćoj sobi snimila je otkvačenu igru njih dvojice. Snimka je to koja grije srce, a pokorila je i društvene mreže: samo na Facebooku je pogledana 11 milijuna puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:50