NEVJEROJATNO

Kad bacite loptu, obično za njom trči pas. Ovu životinju u toj igri nitko nije očekivao!

Snimka je na Facebooku pogledana 10 milijuna puta, a mnogi su komentirali kako ih je Lilithin skok za igračkom zaista iznenadio
Lilith u akciji
 YouTube

Obično, kad vidimo da netko baci loptu, za njom trči kakav pas. Ima snimki koje pokazuju da su toj igri i neke druge životinje sklone - recimo, tu i tamo neka mačka, krave ili svinje. Ali ovakvu snimku internet još nije vidio.

Kad vlasnik baci loptu u bazenčić, znamo da će neka životinja dotrčati, no zaista šokira kad za njom krene ogromna kornjača, koja skače u vodu i lovi loptu. Najprije, tu je element iznenađenja, jer zaista ne očekujemo Galapagosku kornjaču (inače najveću vrstu kornjača na svijetu) u nečijem stražnjem dvorištu. Nakon toga je neobična činjenica da se očigledno ta kornjača i njen vlasnik i inače igraju loptom. Kako je do toga došlo, na čiju inicijativu, nije poznato, no jasno je kako Lilith, kako se gmaz zove, totalno luda za tim šarenim komadom gume.

Snimka je na Facebooku pogledana čak 10 milijuna puta, na TikToku 13 milijuna puta, a prešla je 100 tisuća pregleda na Twitteru. Komentatori su dijelili svoje iznenađenje Lilithinim ponašanjem, ali i oduševljenje gmazovim pomalo neobičnim ponašanjem, koje baca novo svjetlo na karakter ovih životinja.

Autor snimke je Andre Janse van Vuuren, poznatiji pod umjetničkim imenom ObyOne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:41