SIMPATIČNE NJUŠKE

Internet oduševljen snimkom ovih slatkih životinjica koje uživaju u skijanju

Cassie Wistrom vidjela je grupu vidri kako uživaju na jednom snijegom pokrivenom doku jezera Washington

Ilustracija

 Zsl/Avalon/Profimedia

Vidre nisu na glasu kao divlje životinje koje se znaju zabavljati. Za razliku od mnogih drugih, koje su kamere ulovile kako se igraju i luduju na različite načine, vidre baš do sada nismo viđali u tom svjetlu. No, to je prošlost, jer snimka vidri kako uživaju na snijegu promijenila je način na koji ih gledamo.

Autorica snimke je Cassie Wistrom, koja je snimila grupu vidri kako uživaju na jednom snijegom pokrivenom doku na jezeru Washington u blizini američkog grada Seattlea. Bila je veoma iznenađena videći ih kako se zabavljaju, pa je odlučila snimiti ih i to podijeliti sa svima koje takav sadržaj zanima, a ispostavilo se da su to zaista mnogi.

Snimka je u svega nekoliko dana pogledana gotovo pet milijuna puta, a mnogi su komentatori bili oduševljeni činjenicom da vidre toliko vole snijeg, jer nisu znali da im je uopće drag. Drugi su dijelili svoje vlastite snimke na kojima su ovi simpatični sisavci, s treći su samo nakon ove snimke shvatili da su vidre, zapravo, veoma slatka mala stvorenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:39