URNEBESNO

Djevojka s odličnom idejom: Uzela maleni mikrofon i ‘intervjuirala‘ životinje

S obzirom na to da uređaj odlično hvata zvukove, zaista se stječe dojam da je riječ o ozbiljnim razgovorima
Brbljavi Boris
 YouTube

Maya, vlasnica kanala na YouTubeu kojeg prati 176 tisuća ljudi, objavila je novi video u kojem je odlučila intervjuirati razne životinje tako što im postavi pitanje, a onda im ispred njuškice stavi maleni mikrofon. On odlično snima sve zvukove koje oni proizvode, tako da se zbog toga čini kako Maya i njeni ‘sugovornici‘ zaista vode ozbiljne razgovore.

Djevojka je odmah na početku objasnila kako je riječ o egzotičnim životinjama koje su udomljene, spašene ili su pak oduzete iz loših uvjeta u kojima su živjele. Dakle, nije riječ o životinjama koje su zatočene za nečiju zabavu, čiji je posao biti sladak i dopuštati ljudima da se zabavljaju koristeći činjenicu da ovi nemaju gdje pobjeći.

Snimka je zaista urnebesna i svaka od životinjica zabavna je na svoj način, no nama se posebno svidio maleni Boris, koji je zapravo bio pravi brbljavac Taj je dobro ponjušio mikrofon i u njega svašta izgovorio - no, je li zaista riječ o onome što je Maya zaključila, ne znamo. Možda nam je Boris otkrio smisao života, dao recept za super palačinke ili govorio prostote? To nikad nećemo saznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:20