NAPUŠTENI

Vlasnica ovih mačaka iz Brela je završila u domu za umirovljenike, a vlasnik njene kuće ih ne želi

O njima je obaviještena lokalna udruga, čije se volonterke nadaju kako će se za dvoje četverogodišnjaka netko javiti
 Udruga Šapama od srca Makarska

Iz makarske udruge Šapama od srca objavili su priču o mačku Mikiju i njegovoj prijateljici Sivki. Njih su dvoje donedavno imali svoj dom i bili su sretnici: njihova baka im je redovito punila zdjelice, čistila pijesak, smišljala razne igračke... Živjeli su kući, no znali su izaći i malo na sunce u dvorište. Ipak, više od svega voljeli su svoj dom i ušuškati se u toplo.

- Oboje imaju otprilike po četiri godine, kastrirani su, Miki je operirao oko nekada prije... To je sve što su nam znali reći Baka je prije par dana završila u domu, vlasnik kuće koji živi van zemlje je rekao da se kuća zatvori i mace stave van. On stoje jadne na balkonu i žele ući u kuću rekla nam je gospođa koja ih obilazi i ostavlja hranu za prvu pomoć.

Mace se nalaze u Brelima i molimo ako ima netko tko bi im pružio topli dom da nam se javi u inbox - objavili su iz udruge, čije se volonterke nadaju kako postoji netko tko bi ovim mačkama mogao pružiti sigurnost. S obzirom na to da nisu pretjerano stare, što često, nažalost, odbije udomitelje, nadaju se da će im pronaći dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. listopad 2024 08:02