TUŽNA SUDBINA

Ovo je mačak Martin. Umrla je njegova vlasnica, pa on sad očajnički traži dom

Kao mačić je došao u stan i ne zna što je dvorište, nikad nije bio vani

Mačak Martin

 Privatni album

Mačak Martin jedan je od onih kojima se sreća u životu naglo preokrenula. U jednom trenutku je bio voljeni mačak, koji je živio sa svojom vlasnicom. U dobi od 13 godina, uživao je u malim radostima: finoj hrani, svojem mjestu za drijemanje i maženju. No, sve se naglo promijenilo.

Njegova vlasnica je preminula prije nekoliko mjeseci. Trenutno mačak ima smještaj, no tamo mu nije dobro i hitno bi trebao preseliti negdje drugo. Kastriran je, a prošle je godine odradio i sistematski i zdrav je. Kao mačić je došao u stan i ne zna što je dvorište, nikad nije bio vani.

- Žena koja povremeno obiđe tu staru gospođu kod koje je mačak, nudi pomoć za njegovo sponzorstvo. Udomila bi ga ona, ali ne može zbog obiteljske situacije. Traži se netko tko bi mu pružio još tih nekoliko godina mirnog života, bez izlazaka, kako je navikao - stoji u objavi kojom se Martinu traži dom.

Mačak je u Zagrebu, pa bi bilo najbolje da su njegovi udomitelji s tog područja.

Ako ga netko želi u svojem domu i odlučan je u namjeri da mu uljepša zadnje dane života, može se javiti na naš redakcijski mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 16:03