SIGURNA KUĆICA

Ovaj preslatki trojac traži dom: Možete li odoljeti Linu, Lini i Chocu?

Udruga u kojoj su smješteni pomaže udomiti pse s područja grada Velike Gorice i okolice

Lino

 Udruga Sigurna kućica

Maleni štenci, braća i sestre Lino, Lina i Choco traže dom, a njihova potraga za čovjekom koji će ih voljeti objavljena na stranicama Udruge Sigurna kućica iz Velike Gorice dirnula je mnoge.

- Ljudeki, ja sam vam se ozbiljno sredio za izlazak, najsvečaniju sam mašnu obukao da možete svima pokazati kakvog ste slatkiša udomili. Kažu mi tu da sam jako jako zgodan i neke piskutave zvukove ispuštaju, pa valjda se onda smijem ponadati da ce me netko doma povesti? Jako bih volio vidjeti svijet, upoznati parkiće i livadice, okupati se u nekom jezercu, rijeci, moru... volio bih dobiti priliku s nekim lijepo živjeti kao voljeni ljubimac. Moje male čarapice svijeta bi vidjele, a ako vam se sviđam posaljite mi porukicu" - stoji u objavi malenoga Line.

On, seka Lina i brat Choco su, iako su na svijetu tek par mjeseci, već uvidjeli da život nije bajka. Prvo su ostavljeni, a sad su u skloništu u kojem im silna slatkoća ništa ne znači pred svim opasnostima koje ono nosi, koliko god se svi koji im u Sigurnoj kućici pomažu trudili olakšati.

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Sigurna kućica pomaže udomiti pse s područja grada Velike Gorice i okolice. Registrirana je prije pet godina i usko surađuje sa Skloništem za životinje Velika Gorica te su njihove aktivnosti usmjerene na volontiranje u skloništu i aktivno udomljavanje pasa iz skloništa, uz povremeno preuzimanje pasa na privremeni smještaj uz aktivnu socijalizaciju prije udomljavanja. Volonteri uvijek imaju pune ruke posla, a trenutno se uz ovaj preslatki par trude udomiti još desetak pasa, svakog divnog na svoj način.

image

Lino

Udruga Sigurna kućica
image

Lino

Udruga Sigurna kućica
image

Lino

Udruga Sigurna kućica
image

Lina

Udruga Sigurna kućica
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:58