VIDEO

Ova kujica iz osječkog azila prespavat će i kataklizmu: Pogledajte kako hrče!

Volonteri u šali kažu kako je to definitivan pokazatelj kako od Divne nikad neće biti dobrog psa čuvara

Kujica Divna

 Osječki azil

Svi mi imamo onog jednog prijatelja koji može spavati bilo gdje i bilo kada. Zaspat će taj srećković na željezničkom kolodvoru, na koncertu, na gradilištu... Nema toga što mu može omesti miran san. Naravno da svi oni koji nisu te sreće promatraju ovoga s nemalom zavišću.

Tako je, vjerojatno, i kod pasa. Iako većina njih nema problema sa spavanjem, rijetki mogu utonuti u stan baš u svakoj situaciji. Jedna od tih rijetkih sretnika je kujica Divna, štićenica osječkog azila. Tu u spavanju ne može omesti baš ništa - ni kad joj ljudi uđu u boks da ga očiste, ni lavež stotinu pasa oko nje... Otprilike ovako: dok je svijet u potpunom kaosu, Divna spava snom pravednika. Nema toga što će nju probuditi.

To je zaista hvalevrijedna osobina, no iz azila u šali kažu kako je to definitivan pokazatelj kako od Divne nikad neće biti dobrog psa čuvara. Ta bi vjerojatno prespavala i provalu dinamitom, s obzirom na to kako spava.

S druge strane, ako ćemo biti iskreni, većina naših kućnih pasa je točno takva. Pa nismo ih doma doveli zato da nas čuvaju, nego zato da nas vole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:16