NESTAŠNI IVO

Nevjerojatno, ali ljude u azilu je jedan pas uspio iznenaditi odabirom mjesta za spavanje

Mislili su da su vidjeli sve što životinje mogu smisliti, ali njihov novi štićenik ih je uvjerio da može biti kreativniji od drugih
 Azil Osijek

Reklo bi se da azil pun pasa nije mjesto gdje bi se čovjek mogao iznenaditi videći psa, no to su iskustvo doživjeli u osječkom azilu. Jednog svojeg relativno novog štićenika pronašli su u prostoriji koja im služi za oporavak pasa, jer se jedina ona zimi grije, a tamo je usput i mala kuhinjica za pripremu hrane. Njihov maleni ranjenik je izašao iz svojeg boksa i ušetao - ispod sudopera.

Kad je otkriven, najprije se nije dao vani. Bilo mu je lijepo ležati među sredstvima za čišćenje, pa je mahao repom i nije htio izaći.

U sobici za oporavak Ivo je završio zbog divljeg ječma. Kad su ga volonterke pronašle, ozbiljno je šepao. Osim toga, pružao je otpor kad su ga trebali maknuti s vozačkog sjedala. Naime, pola sata je jurio cestom i nije se dao uloviti, a onda je sam uskočio u auto i to odmah za volan. Kad su ga konačno maknuli za stražnje sjedalo, vidjeli su da šepa, pa je ekspresno završio kod veterinara.

Nakon operacije ječma se dobro oporavlja, kao što se vidi iz ove snimke. I ne da on nikome da mu određuje gdje će sjediti i gdje će spavati. Pravi mali karakter.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:27