KOJA NJUŠKA!

Jeste li se ikad pitali kako izgleda štenac mame haskice i tate ovčara? Morate ga vidjeti!

Jedan takav živi u Zagrebu, u gradskom skloništu, i vrlo rado bi se udomio

Neobični mješanac

 Dumovec

Mnogi vole izgled čistokrvnih pasa, koji su savršeno nalik jedni drugima. Ima i onih kojima su draži mješanci, čiji izgled može biti zaista svakakav. To što mu poznajete jednog roditelja ne znači da će mu biti imalo nalik, a ako ne znate niti jedno, onda nedugo nakon rođenja zaista ne možete ni zaključiti kako bi taj pas mogao izgledati kad odraste. Možete jedino čekati da vrijeme učini svoje.

No, ima pasmina za koje ljudi često žele da se pomiješaju, jer misle da će rezultat biti veoma zanimljiv. Recimo, kako izgleda križanac haskija i ovčara? Ako je suditi prema objavi iz zagrebačkog gradskog skloništa, oni točno znaju jer je jedan njihov štićenik upravo mješanac tih pasmina.

- Na valu zanimljivosti s internetskih portala o mješancima haskija i drugih pasmina, predstavljamo vam ovog nesvakidašnjeg ljepotana. Rexxy je star devet mjeseci. Došao nam je prije mjesec dana. Jasno nam je da će nekoga lako očarati njegova ljepota, ali Rexxy je i divnog karaktera. Dobar je i drag. Tko ga zaslužuje? - upitali su se ispod objave kojom se nadaju udomiti simpatičnog psa nesvakidašnjeg izgleda.

image

Neobični mješanac

Dumovec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. lipanj 2024 17:12